Hírek

Hi everybody!:D

I have some news, na és akkor abba is hagyom az angol szövegelést. Mint tudjátok tegnap felkerült az utolsó rész A táncon keresztülből, ezért gondolom kíváncsiak vagytok, hogyan tovább. Erről szeretnék most írni pár szót, engedelmetekkel... vagy anélkül ;)

Annak ellenére, hogy a fejemben van egy egész elfogadható alaptörténet a következő fanfichez, egyelőre nem azzal szeretnék jelentkezni, hanem novellákkal, ugyanis rengeteg ötletem van, amiket minél hamarabb közzé is szeretnék tenni. Az első ilyen novellácska főszereplője Shaqiri lesz, már el is kezdtem írni régebben, utána következne egy Öziles dolog, amelyben sztárvendégként szerepelne még pár madridi srác. Ezt, ha van rá igény, felteszem Dortmundos kiadásban is, Leitner főszereplésével. A madridiak után hazai pályákra evezünk, és az Álarcba bújt szerelem harmadik részét olvashatjátok, hőn szeretett Szalai Ádámunkkal.

Nos, ugyan van még ezen kívül két novellám, ami megírásra vár, legyen elég egyelőre ennyi belőlük. A három rövidebb alkotás után gondoltam, hogy belekezdek a nagy és hatalmas, avagy epic storyba (na tessék, már megint angol), melynek főszereplője Mario Götze lesz, de természetesen jó barátja Marco Reus és az édesebbnél édesebb müncheni focisták is bőven kapnak majd benne szerepet. A történet alatt semmiféleképpen sem feledkezünk meg Bastiról, ezt pedig novellákkal fogom biztosítani.

Pontos dátumokat nem szeretnék közreadni, ugyanis nagyon jól tudom magamról, hogy csak ígérgetés lenne belőle, mert nem készülne el időben. Igyekszem mindegyikkel, a három novellát szeretném még a nyári szünet folyamán megvalósítani. Ami biztos az az, hogy vasárnaponként továbbra is lesz Double Date, úgyhogy tessék sűrűn felnézni ide és oda is, hozzászólás formájában pedig alkossatok maradandót. :)

Kiss, hug and love,
Nix


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése